A wake-up call for the artist in you

Innan jag åkte till London var vi på en spelning som Josh (som bor i rummet brevid vårat) hade. Sväng gärna förbi hans myspace. Spelningen var i ett litet konstgalleri i en liten mörk gränd i stadsdelen Gothic.

En del av inredningen var massor av origamifigurer som jag blev lite kär i. En bild på när Josh värmer upp inför spelningen.
Man kunde donera pengar för dom som drabbades av tsunamin i Japan. Det gjorde vi och som tack fick man en liten origamifågel.


Ett mysigt hörn som man kunde slå sig ner i.

Sen började lokalen fyllas med folk och spanska kindpussar.

När spelningen var klar sa vi hejdå till Batman...


...och vandrade hem genom dom dunkla gränderna.


© Alla bilder är tagna av Jeanette Seflin. Bilder får inte användas utan mitt godkännande.


Kommentarer
Postat av: Maria

Ja just ison har jag hört att båda kamerorna ska vara bra på att hantera. De ligger ju i ganska så precis samma prisklass men visst kan det ändå skilja mycket. Jag har en olympus e-500 nu så vilken av dem jag än väljer så kommer det ju att bli en sjuk förbättring men ändå. gaaah jag är ju världens veligast människa. men det var hemskt tacksamt att du hörde av dig med dina åsikter :)

2011-05-21 @ 21:59:59
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/
Postat av: Maria

Nä men det betyder verkligen mycket! Haha okej ja men då förstår du i vilket dilemma jag sitter nu. Hur länge har du haft din d7000? Vilka objektiv har du till förresten?

2011-05-22 @ 09:37:18
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0